Korukır"Rizespor baskıyı aşacak"

 PTT 1. Lig’de hafta sonu sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Engin Korukır, maçı kazanarak üzerlerindeki baskıyı atmak istediklerini söyledi. Korukır, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, son dört haft

Korukır"Rizespor baskıyı aşacak"

 PTT 1. Lig’de hafta sonu sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Engin Korukır, maçı kazanarak üzerlerindeki baskıyı atmak istediklerini söyledi.

 Korukır, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, son dört haftada istedikleri sonuçları alamadıkları için üzgün olduklarını, Manisaspor maçında sakatlanan Ousman Jallow’un ligin ilk yarısında forma giyme şansının olmadığını belirtti. 

Takımda önemli oyuncuların çeşitli sebeplerle forma giyemediğini ifade eden Korukır, ”Başarılı oyuncularımız, ideal on bir oyuncuları son haftalarda forma giyemedi. Jallow, Uche ve Hakan’dan yeterince yararlanamadık. Bunlar bizi etkiledi” dedi.

 

Şanlıurfaspor ile yapacakları maçın çok önemli olduğunu dile getiren Korukır, ”Üzerimizde olumsuzluklar var. Bu da bizi etkiledi. İddiamız devam ediyor. Ancak Şanlıurfaspor maçı çok kritik. Şanlıurfaspor maçını kazanarak üzerimizdeki baskıyı atmak istiyoruz. Böylece eski havayı yakalayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

Yeşil-mavili ekip, Korukır yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri’nde kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenmana, Manisaspor maçında sakatlanan Jallow katılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler