Konya Şekerspor mağlup oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Fenerbahçe ile TFF 2. Lig BeyazGrup'ta yer alan Konya Torku Şekerspor karşı karşıya geldi. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 4-1'lik skorla Fenerbahçeoldu.Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goll

Konya Şekerspor mağlup oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Fenerbahçe ile TFF 2. Lig BeyazGrup'ta yer alan Konya Torku Şekerspor karşı karşıya geldi. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 4-1'lik skorla Fenerbahçeoldu.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 10, 83, ve 85. dakikada Henri Bienvenu ve 73. dakikada Alex de Souza kaydetti. Konya Torku Şekerspor'un tek golü ise 89. dakikada Ertan Koç'tan geldi.

Yedek oyuncularının yanı sıra tecrübeli isimlerinden de faydalanan Fenerbahçe  maçı 3-0'lık skorla kazanarak Ziraat Türkiye Kupası'nda tur atlayan son takım oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor