Kongreyi bırak takıma bak!

Ligde 13. sıraya kadar gerileyerek, düşme hattıyla arasındaki fark 2 puana düşen Trabzonspor, Orduspor’u yenerek yeni bir sayfa açtı. Özellikle maçın ikinci yarısında ortaya konulan futbol ve galibiyet sonrası 10. sıraya çıkılması, keyifleri yerine getird

Kongreyi bırak takıma bak!

Ligde 13. sıraya kadar gerileyerek, düşme hattıyla arasındaki fark 2 puana düşen Trabzonspor, Orduspor’u yenerek yeni bir sayfa açtı. Özellikle maçın ikinci yarısında ortaya konulan futbol ve galibiyet sonrası 10. sıraya çıkılması, keyifleri yerine getirdi. İdmanlarda yüzler gülüyor, moraller yerinde. Şimdi hedef, kupada yarın Sivasspor’la oynanacak yarı final ilk maçından avantajlı bir skor elde etmek. Yakalanan güzel havayı ve çıkışı sürdürmek. Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın da kötü günlerin artık geride kaldığını söyleyerek, “Zor bir sezon geçirdik, birçok şanssızlıklar yaşadık. Orduspor maçında oyuncuların mücadelesi, rakibe pozisyon bile vermemesi hepimizi memnun etti. Trabzonspor, fırtına gibi esmeye başlayacak. Hem kupayı müzemize götüreceğiz, hem de ligi bize yakışan bir yerde noktalayacağız. Kötü başladığımız sezonu, güzel noktalayacağız” diye konuştu.

‘Erken seçim etkilemedi’

Yılmaz Büyükaydın, yönetimin aldığı erken seçim kararının futbolcuları etkilemediğini belirterek, “Zaten aralık ayında kongremiz vardı. Bunu birkaç ay öne çektik. Ancak oyuncularımız bu konuyu düşünmüyor. Kimse seçimle ilgili konuşmuyor. Herkesin tek amacı, takımı daha iyi yerlere getirebilmek. Biz de yönetim olarak tamamen saha içine odaklanmış durumdayız. Önce hedeflerimize ulaşalım, zamanı gelince kongreyle ilgili bir şey yapılması gerekiyorsa, onlar da yapılır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor