"Kongre Camiaya Yakışır Şekilde Geçecek"

 Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, yarın yapılacak mali genel kurulun camiaya yakışır bir şekilde geçeceğine inandığını söyledi. Yener, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Kasımpaşa ile eşleşmeleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, çekebilecek

"Kongre Camiaya Yakışır Şekilde Geçecek"

 Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, yarın yapılacak mali genel kurulun camiaya yakışır bir şekilde geçeceğine inandığını söyledi.

 
Yener, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Kasımpaşa ile eşleşmeleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, çekebilecekleri en zor kuralardan birisini çektiklerini, ancak kupa için Kasımpaşa engelini de aşmak durumunda olduklarını ifade etti. Rakiplerinin ligin etkili takımlarından birisi olduğunu belirten Yener, "Çekebileceğimiz en zor kurulardan birisi ve deplasmanda oynayacağız. Ancak Trabzonspor olarak kupayı istiyorsak karşımıza çıkan her takımı yenmek zorundayız. Zorlu ve zevkli bir maç olacak ama Kasımpaşa'yı yenerek gruplara kalacağımıza inanıyorum." dedi. 
 
Ligde de pazar günü Kayserispor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Genel Sekreter, o maçın da zor bir karşılaşma olacağını dile getirdi. Ligde kolay rakip olmadığına vurgu yapan Yener, "Bu sezon lig çok enteresan geçiyor. Her takım birbirini yenebiliyor, sürpriz sonuçlar alınabiliyor. Kayserispor da genç oyunculardan kurulu bir takım. Ligde istedikleri yerde olmasalar da kendi aralarındaki uyumu yakalamaya ve son haftalarda iyi sonuçlar almaya başladılar. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında da bence galibiyeti kaçırdılar. Alt sıralardan kurtulmak için Trabzon'a da puan ya da puanlar için geleceklerdir. Dolayısıyla zorlu bir müsabaka olacak. Ancak biz taraftarımızın önünde bu maçı da kazanarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. 
 
Genel Sekreter Yener, yarın yapılacak mali genel kurulun da camiaya yakışır bir şekilde geçeceğine inandığını dile getirdi. Mali genel kurulların yönetimlerin bir yıllık çalışmalarıyla ilgili üyelere bilgi vermesi, üyelerin de isteklerini yönetime ilettiği platform olduğuna değinen Yener, şöyle devam etti: "Genel kurulun Trabzonspor camiasını yakışır olgunlukta ve demokratik şekilde gerçekleşeceğine inanıyorum. Herkesin de Trabzonspor genel kurulu üyelerine yakışır şekilde hareket edeceğine inanıyorum." 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler