Komşunun gözü Trabzonspor'da!

Süper Lig’e uzun bir aradan sonra tekrar adım atan ve bu kez daha önceki sıkıntıları yaşamamak için geçmişteki hatalardan ders almakta kararlı olan Çaykur Rizespor, komşusu Trabzonspor’un 2 yabancısına göz dikti.Bordo-Mavililer’in yabancı kontenjanında ya

Komşunun gözü Trabzonspor'da!

Süper Lig’e uzun bir aradan sonra tekrar adım atan ve bu kez daha önceki sıkıntıları yaşamamak için geçmişteki hatalardan ders almakta kararlı olan Çaykur Rizespor, komşusu Trabzonspor’un 2 yabancısına göz dikti.

Bordo-Mavililer’in yabancı kontenjanında yaşadığı sıkıntıları da dikkate alan Rizespor’un kurmayları, aynı zamanda iyi ilişkiler içerisinde oldukları yeni Trabzonspor Yönetimi’nin de bu konuda kendilerine gerekli kolaylığı yapacağına inanıyor. Rizespor’un gündemindeki isimlere gelince... Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın da görüşlerini alan yönetim, Colman, Sapara ve Alanzinho’dan 2’sini renklerine bağlamakta kararlı. Alanzinho ve Sapara’nın 1’er, Colman’ın ise opsiyonu kullanılması halinde 3 yıllık mukavelesi daha bulunuyor.

 Trabzonspor Yönetimi 3 oyuncu için topu Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman’a atacak. Karaman hem futbolcular ya da menacerleri hem de teknik direktör Mustafa Akçay ile görüşüp Rizespor’un isteği hakkında fikir alış-verişi yapacak. Colman’ın kendisiyle ilgilenen Beşiktaş’tan gelecek teklifi beklediği, ancak Alanzinho’nun Rize işine sıcak baktığı edinilen bilgiler arasında. Sapara cephesinde ise Karaman ve Mustafa Akçay’ın onu takımda tutma yönünde fikir beyan ettiği bildirildi.

Moreno’da sona doğru
Fransa’nın Valenciennes takımında forma giyen ‘Kaya’ lakaplı defansif orta saha Carlos Sanchez Moreno ile el sıkışan Çaykur Rizespor’da işler imzaya kaldı. Yeşil-Mavili idarecilerin, 27 yaşındaki oyuncunun menacerini detayları görüşmek için Türkiye’ye davet ettiği bildirildi. Bugün İstanbul’da olması beklenen menacerin, Karediniz temsilcisiyle formaliteleri tamamlamak üzere bir araya geleceği kaydedilirken, Moreno’nun da önümüzdeki haftaya kadar Rize’ye gelip, resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler