Komşunun gözü Alanzinho'da!

BAŞKAN KALKAVAN PLANINI YAPIYOR.. Rizespor’da bir yandan teknik direktör arayışı sürürken, diğer yandan de takıma yapılacak takviyeler konusunda araştırmalar devam ediyor. Başkan Metin Kalkavan golcü arayışında ön palana aldığı Galatasaray’ın İsveçli sant

Komşunun gözü Alanzinho'da!

BAŞKAN KALKAVAN PLANINI YAPIYOR..

 Rizespor’da bir yandan teknik direktör arayışı sürürken, diğer yandan de takıma yapılacak takviyeler konusunda araştırmalar devam ediyor. Başkan Metin Kalkavan golcü arayışında ön palana aldığı Galatasaray’ın İsveçli santraforu Johan Elmander dışında Sivasspor’lu Eneramo, bu yıl Akhisar’da harikalar yaratan Yunan santrafor Gekas, İstansbul BŞ’den Doka ve Trabzonspor ile yollarını ayıran Brezilyalı oyuncu Alanzinho.

YENİ HOCA BEKLENİYOR


Yabancı transferinde Türkiye içinden futbolcuları tercih etmeyi düşünenYeşil-Mavili yönetimin yeni teknik patronu belirledikten sonra transfere gaz vermesi bekleniyor. Öte yandan Yeşil-Mavili kulüpte gidecek ve kalacak futbolcularında henüz netleşmemesi sorun yaratmaya başladı.Yönetimin bir çok futbolcu ile yollarını ayırmayı planladığı öğrenildi. Başkan Metin Kalkavan’ın ‘Transferde de göreve getireceğimiz hocamızla oturup doğru kararlar verip güçlü bir Rizespor kadrosu inşa edeceğiz. Bu yönde bütün hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.’ dediği söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor