Kolo Toure'den kötü haber

Trabzonspor’un transferi için girişimlerde bulunduğu Manchester City'li Kolo Toure transferi zora girdi.Fildişi Sahilli tecrübeli defans oyuncusu İngiliz basınına bir kez daha  yaptığı açıklamada takımında kalıp kadroya girmek için mücadele edeceğini ifad

Kolo Toure'den kötü haber

Trabzonspor’un transferi için girişimlerde bulunduğu Manchester City'li Kolo Toure transferi zora girdi.

Fildişi Sahilli tecrübeli defans oyuncusu İngiliz basınına bir kez daha  yaptığı açıklamada takımında kalıp kadroya girmek için mücadele edeceğini ifade etti

Daha öncede bu yönde bir açıklama yapan Toure Türkiyeye gelmeyi düşünmediğini belirtrek"’ Geçtiğimiz yıl şampiyon olduk. Bende Manchester City’de kalıp bu takımın bir parçası olmaya devam etmek istiyorum Türkiye'ye gitmeyi ise hiç düşünmüyorum’ dedi.

Bordo mavili takım da Kolo Toure’nin takımında kalmak istemesi üzerine başkan Sadri Şener Zokora aracılığıyla bu futbolcuyu ikna için çalışıyor.

Bu transferinin kısa süre içende netleşmesi bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler