Kol'dan açıklama

 Türkiye Spor Yazarları Derneği  Trabzon Şubesi’nin olağan Genel kuruluna kısa süre kala mevcut başkan İhsan Öksüz’ün yeniden aday olmayacağını açıklarken daha önce adaylığını açıklayan Cevat Kol seçimlerde yalız kaldı. Şuana kadar TSYD Trabzon şubesi içi

Kol'dan açıklama

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği  Trabzon Şubesi’nin olağan Genel kuruluna kısa süre kala mevcut başkan İhsan Öksüz’ün yeniden aday olmayacağını açıklarken daha önce adaylığını açıklayan Cevat Kol seçimlerde yalız kaldı. Şuana kadar TSYD Trabzon şubesi için Kol’dan başka aday çıkmazken Kol yaptığı yazılı basın açıklaması ile hedeflerini anlattı

İŞTE KOL’UN HEDEFLERİ 

 29 Mart’ta yapılacak olan TSYD Trabzon şubesi seçimleri için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Samsun’dan Erzurum’a kadar uzanan ve 18 ili kapsayan şubemizin çalışma alanlarını daha etkin bir hale getirmek için kolları sıvadık.

Üyelerimizin hepsi ile tek tek görüştük, fikirlerini aldık ve eksiklerimizi tespit ettik.  Şubemize bağlı iller içinde Üç süper lig, İki bank Asya 1.lig ve 10’un üzerinde 2. ve 3. lig takımı var. Sporun diğer branşlarında ise hep varız.

 Karadeniz bölgesi  Trabzon’un bir spor şehri olduğu açıkça ortadadır. Biz spor basınında yer alan meslektaşlarımızla birlikte Trabzonspor gibi kendimizi şampiyonlar ligine taşamaya kararlıyız. Spor basınını eksiklerini, ihtiyaçlarını içinde olan ve yaşayan birisi olarak biliyoruz. Yönetimde genç, dinamik, aktif alan içerisinde olan arkadaşlarımız yer alacaktır. Deneyimli duayenlerimizi de yanımızdan eksik etmeyeceğiz. Bizi bugünlere taşıyan duayenlere saygısızlığa asla izin vermeyeceğiz. Geçmişine sahip çıkmayanlar, gelecek için kendisine ışık olacak fener bulamazlar. Biz o ışığı duayenlerimizle yanımızda taşıyacağız. Gelecekte saygı görmek istiyorsak geçmişe saygı göstermeliyiz.

 Biz daha iyiyi, güzeli yapmak için yola çıktık. 45 üyemizle görüştük. Tümünden  güzel ve olumlu eleştirilerin yanı sıra, önerilerini aldık. Gördüğümüz yakın ilgi ve destek doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Bu yolda ilerleyip meslektaşlarımıza hizmet vermek için yola çıktık ve emin adımlarla yürüyoruz.  Katkı sağlayacak, bu bayrağı bir adım öteye taşıyacak olan herkesle varız.  Çemberin çapını genişleteceğiz. Bölgemizi daha aktif bir şube haline getireceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor