Kocaman:Trabzon'u yeneceğiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor galibiyetinin ardından gol yemeden kazandıkları için oyuncularını tebrik etti."GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇININ SONUCUNU BEKLEMEYE BAŞLADIK"Kocaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı aç

Kocaman:Trabzon'u yeneceğiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor galibiyetinin ardından gol yemeden kazandıkları için oyuncularını tebrik etti.

"GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇININ SONUCUNU BEKLEMEYE BAŞLADIK"

Kocaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, son derece mutlu olduklarını belirterek, ''Düşündüğümüzden de zorlu, dişli ve organize bir takımı yenmeyi başardık. Galatasaray-Trabzonspor maçının sonucunu beklemeye başladık. Kazanmak bizim için son derece mutluluk ve sevinç verici bir durum'' dedi.

"TRABZONSPORLULAR SEYREDECEK"

Kocaman, gelecek hafta Trabzonspor ile yapacakları maça kazanmak için çıkacaklarını kaydederek, ''Trabzonspor geldi, bizim sahamızda oynadı ve evine döndü. Biz de oraya gideceğiz, kazanmak için oynayacağız. Trabzonsporlular da seyredecek ondan sonra da evimize döneceğiz. Futbol bu, güzel oyun. Güzel oyunu her tarafıyla tattırmaya çalışacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor