Kızılcık'tan "Yemek" açıklaması

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor ile bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Kulübü ile Novotel'de yemek yediği şeklindeki iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu. Haber61.net'in konuyla ilgili görüşüne

Kızılcık'tan "Yemek" açıklaması

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor ile bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Kulübü ile Novotel'de yemek yediği şeklindeki iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Haber61.net'in konuyla ilgili görüşüne başvurduğu Vali Recep Kızılcık, iki günden buyana otele uğramadığını belirterek, "Ben iki günden buyana Novotel'e uğramıyorum.

 

Fenerbahçe kulübü ile herhangi bir yemek yemedim. Böyle hassas bir dönemde bu tür gerçeği yansıtmayan haberlerin nereden çıkarıldığını anlamak mümkün değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor