Kızılcık'tan Nevzat Şakar'a ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, geçtiğimiz Cumartesi gecesi Karabükspor deplasmanından dönüşte evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ı evinde ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini iletti.Ziyarett

Kızılcık'tan Nevzat Şakar'a ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, geçtiğimiz Cumartesi gecesi Karabükspor deplasmanından dönüşte evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ı evinde ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Ziyarette suçluların bulunması için gerekli çalışmaların yapılmakta olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, üzüntü verici olayın takipçisi olduklarını kaydetti. Vali Dr. Recep Kızılcık “Türkiye’nin güvenli kentlerinden biri olan ilimizde böyle bir olayın yaşanması üzüntü vericidir. Ancak bu olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz gerekli çalışmaları titizlikle yapıyor. En kısa zamanda suçluların yakalanacağına inanıyorum. Sayın Şakar’a da ‘geçmiş olsun’ diyorum. Kendisinin bir an önce iyileşip Trabzonspor’umuzun başarılı olması için çalışmalarına devam etmesini diliyorum” dedi.

Asbaşkan Şakar da Vali Kızılcık’ın duyarlılığından ötürü kendisine teşekkür etti.vali_ziyaret_sakar.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor