Kimse Trabzonspor'dan büyük değil

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Apollon Limassol ile yarın akşam zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacaklarını belirterek, "Bildiğimiz gibi Avrupa Ligi J Grubu'nda ilk maçımızı oynayacağız. Hem bizim, hem de ülkemiz için stratejik önem taşıya

Kimse Trabzonspor'dan büyük değil

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Apollon Limassol ile yarın akşam zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacaklarını belirterek, "Bildiğimiz gibi Avrupa Ligi J Grubu'nda ilk maçımızı oynayacağız. Hem bizim, hem de ülkemiz için stratejik önem taşıyan bir maç olacak. Kendimizi ifade etmek ve bazı stratejileri geliştirmek için önemli bir ortam sağlayacak bize bu karşılaşma. Bazı oyuncuları değerlendirme ve onların pozisyonlarını geliştirme adına önemli bir karşılaşma oynayacağız. Kendi evinde saldırgan ve maç kazanmak isteyen bir rakibe karşı mücadele vereceğiz. Yarın zor bir maç oynayacağız çünkü rakibimiz kendi seyircisi önünde taraftarlarını ateşleyebilecek bir ekip" dedi.

Akçay, UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden bir takım olmalarının kendi üzerlerine bir baskı oluşturduğunu, ancak bu baskıyı aşabilecek bir takım oldukları da söyledi. Akçay, yarın ki maçta Bosingwa'nın oynayacağını da sözlerine ekledi.

TRABZON KÜLTÜRÜNÜ BENİMSEMEYENLER ARAMIZDA OLMAYACAK

Trabzonspor'un bedeller ödeyerek bu noktalara geldiğini de vurgulayan Akçay, şöyle konuştu: "Trabzonspor kulübünün çok büyük bir geçmişi var ve bedeller ödeyerek büyüyor. Kolunu bacağını bırakarak büyüyen bir ekip. Hiçbir futbolcu veya hiçbir teknik adam Trabzonspor'dan büyük değil. Kimin Trabzon'da kaldığı önemli değil. Bu kültürü benimsemeyen bu prensipler dışında düşünen oyuncular aramızda olmayacak. Prensiplerimizi yaşatma adına atacağımız adımlara bakacağız her zaman."

Mustafa Akçay, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde çok iyi ağırlandıklarını ve kendilerine çok iyi davranıldığını da söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor