"Kimse ben yıldızım demesin!"

Trabzonspor, 18 Temmuz perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2’inci ön eleme maçının hazırlıklarına dün başladı. Avni Aker’de oynanacak zorlu karşılaşmanın taktik çalışması üzerinde duran teknik direktör Mustafa Akçay, antrenmanın başında yaptığı konu

"Kimse ben yıldızım demesin!"

Trabzonspor, 18 Temmuz perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2’inci ön eleme maçının hazırlıklarına dün başladı. Avni Aker’de oynanacak zorlu karşılaşmanın taktik çalışması üzerinde duran teknik direktör Mustafa Akçay, antrenmanın başında yaptığı konuşmalarla futbolcuların dikkatini çekti.

Trabzonspor’un büyüklüğüne vurgu yapan başarılı teknik adam, “Biz Trabzonsporuz. Bu büyük kulüpte herkes forma giyemez. O yüzden bunun kıymetini bilin. Terinizin son damlasına kadar mücadeleyi bırakmayın. Ben koşan ve savaşan futbolcu istiyorum. Kimse ben yıldız oyuncuyum diye düşünmesin. Bu yolda sonuna kadar bizimle olmak isteyen kalır, yoksa yollarımız ayrılır” diye uyardı.

Antremanda Derry City’ye karşı oynatacağı sistem üzerinde duran Mustafa Akçay, sık sık idmanı durdurarak futbolculara neler yapmaları gerektiğini anlattı. Büyük ölçüde ilk 11’de oynayacak oyuncuları kafasında şekillendiren başarılı teknik adamın kadrodaki oyuncu sayısını da 24-25’e düşüreceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler