Kılıçdaroğlu Lig TV'yi bombaladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Orduspor taraftarının sesini kesen LİG TV'yi eleştirdi...Orduspor taraftarının hafta sonu tribünlerde 'Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okuması ve yayıncı kuruluş Lig TV'nin küfürlü tezahüratlard

Kılıçdaroğlu Lig TV'yi bombaladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Orduspor taraftarının sesini kesen LİG TV'yi eleştirdi...

Orduspor taraftarının hafta sonu tribünlerde 'Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okuması ve yayıncı kuruluş Lig TV'nin küfürlü tezahüratlarda olduğu gibi yayının sesini kısması CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gözünden kaçmadı.

Orduspor taraftarına "Bütün Ordulular'ı şerefli alınlarından öpüyorum" diye kutlayan Kılıçdaroğlu, LİG TV'yi de eleştiri yağmuruna tuttu:

"Bu yayıncı kuruluşu tüm Türkiye'nin önünde kınıyorum. Bir utanca imza atıldı."

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Orduspor-Medicalpark Antalyaspor maçında yaşananlara ilişkin yorumda bulunarak sözlerine başladı.

ORDU'YA SELAMLAR
"Orduspor'un yiğit taraftarına CHP'lilerin selamlarını göndermek istiyorum. Onlar geçen pazar Türk halkının duygularına tercüman oldular. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okudular. 9 bin yürek tek ağızdan haykırdı. Söylenen bizim andımızdı. Ordulular Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okurken, Türkiye'ye 'Erzurum Kongresi'ni, Sivas Kongresi'ni, Bağımsızlık Savaşı'nı  biliyoruz' dediler. O kongrelerin kaynağını dile getirdiler. İşbirlikçilere karşı, tek yürek, aslanlar gibi durdular. Bütün Ordulular'ı şerefli alınlarından öpüyorum.

UTANCA İMZA ATILDI
Ordulular Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okurken televizyonlarda onların sesi kesildi. Küfür mü sayıyorsunuz siz bunu? Hadi Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatık, AKP'li bakanları anladık. Gençliğe Hitabe onların nasırlarına dokunmuş gibi onları ürkütür. Peki siz TC vatandaşlarından ne istiyorsunuz? Bu yayın kuruluşunu hepinizin önünde kınıyorum. Yapılan doğru değildir. 89 yıl önce Cumhuriyet'i kurduk. Yurdun her karışı şehit kanıyla sulandı. Hitabe bütün bunların özetidir. Ama buna bugün tahammül edilmiyor.

Biz otokrasi miyiz?

Yargıçlar devleti miyiz?

Polis devleti miyiz?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor