Kılıç, GS FB BJK ile görüştü

Kılıç, Bakanlık'ta Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanvekili Ali Koç, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı ile biraraya geldi. Toplantıya, Kayserispor, Mersin İd

Kılıç, GS FB BJK ile görüştü

Kılıç, Bakanlık'ta Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanvekili Ali Koç, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı ile biraraya geldi. Toplantıya, Kayserispor, Mersin İdmanyurdu ve Gençlerbirliği'nin Anadolu takımlarını temsilen katıldıkları ve kulüplerin yaşadıkları sıkıntıları aktardıkları bildirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık seçiminin de gündeme geldiği toplantı basına kapalı gerçekleşti. Kılıç'ın konuyla ilgili yarın bir açıklama yapabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler