Kevin Garnett Celtics'te

ABD Profesyonel Basketbol Ligi takımlarından Minnesota Timberwolves ile Boston Celtics, Kevin Garnett'in takası konusunda anlaşmaya vardı. Ünlü yıldız, Al Jefferson, Sebastian Telfair, Gerald Green ve Theo Ratliff karşılığında Celtics'e geçecek.Boston Cel

Kevin Garnett Celtics'te

ABD Profesyonel Basketbol Ligi takımlarından Minnesota Timberwolves ile Boston Celtics, Kevin Garnett'in takası konusunda anlaşmaya vardı. Ünlü yıldız, Al Jefferson, Sebastian Telfair, Gerald Green ve Theo Ratliff karşılığında Celtics'e geçecek.

Boston Celtics yetkilisinin yaptığı açıklamada, Timberwolves ile Garnett'in takası konusunda anlaştıklarını belirterek 31 yaşındaki oyuncuya karşılık takımdan 4 oyuncu vereceklerini söyledi.

Kariyerinde tam 10 kez All-Star kadrosuna dahil edilen Garnett'e karşılık, Minnesota'ya Al Jefferson, Sebastian Telfair, Gerald Green ve Theo Ratliff'in verileceği belirtiliyor.



Halen anlaşmanın tamamlanmadığını kaydeden Boston yetkilisi, bu oyuncuların dışında ayrıca Minnesota'ya bir de NBA seçmelerinde (draft) bir oyuncu hakkı vereceklerini sözlerine ekledi.

Takımların takasla ilgili her konuda anlaştıkları, ancak ünlü yıldızın bu transferden alacağı ücret ve yıllık maaşının belirlenmesi konusunda bir mutabakata varılmadığı kaydedildi.

Tüm NBA kariyerini Minnesota Timberwolves'ta geçiren Kevin Garnett, 12 yıldır formasını giydiği takımıyla halen 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmesi bulunuyordu.

Celtics, geçen ay içinde Garnett'i kadrosuna dahil etmek istemiş, ancak Kevin Garnett'in menajeri ünlü yıldızın Boston'a gitmek istemediğini söylemişti.

Paul Pierce ile birlikte Seattle Supersonics'ten alınan Ray Allen ile güçlü bir forvet hattı oluşturan Celtics, 16 şampiyonlukla NBA'de tüm zamanların en başarılı takımı unvanını korumasına karşın 1986 yılından bu yana şampiyonluk sevinci yaşayamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor