Kenan Sofuoğlu'ndan iyi haber

İtalya Şampiyonası'nın resmi test antrenmanlarında kaza geçiren Kenan Sofuoğlu'nun başarılı bir operasyon sonucu sol dizine platin takıldığı açıklandıİtalya Şampiyonası'nın Imola Pisti'ndeki resmi test antrenmanlarında kaza yapan Kenan Sofuoğlu'nun sol di

Kenan Sofuoğlu'ndan iyi haber

İtalya Şampiyonası'nın resmi test antrenmanlarında kaza geçiren Kenan Sofuoğlu'nun başarılı bir operasyon sonucu sol dizine platin takıldığı açıklandı

İtalya Şampiyonası'nın Imola Pisti'ndeki resmi test antrenmanlarında kaza yapan Kenan Sofuoğlu'nun sol dizine, bu ülkede ameliyatla platin takıldı.

Imola Pisti'nde 1 Nisan'da koşulacak sezonun 2. ayak yarışına hazırlanmak için Cuma günü katıldığı İtalya'nın ulusal şampiyonasının test antrenmanlarında kaza geçiren Kenan Sofuoğlu, başarılı bir ameliyat geçirdi.

Kenan Sofuoğlu, "Dizime platin takıldı ama 1 Nisan'daki yarışmaya yetişmek istiyorum" dedi.

Türkiye'ye bu akşam döneceğini belirten Sofuoğlu, "Şimdilik dizimde çok ağrı var. Doktorlar 1 Nisan'da İtalya'da yapılacak Dünya Supersport Şampiyonası'nın 2. ayak koşusuna katılabileceğimi söylediler. Genel klasmanda 25 puanla ilk sıradayım. Puan avantajım var ve bunu koruyabilmek için yarışmaya katılmam gerekiyor" diye konuştu.

Sofuoğlu, Cuma günü test antrenmanlarında virajda olduğu sırada gaz kolunun takılması nedeniyle kaza yapmış ve sol dizinde kırık olduğu açıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor