Kemal Özdeş'in 1 puan sevinci

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Gaziantepspor maçını şöyle değerlendirdi:"Kazandığımız puan için mutluyuz. Buraya gelmeden önce son 6 maçın 5'ini kazanıp, 1'inde berabere kalmıştık. Gaziantepspor'dan 1 puan aldığımız için memnunum. 89 dakika çaba

Kemal Özdeş'in 1 puan sevinci

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Gaziantepspor maçını şöyle değerlendirdi:

"Kazandığımız puan için mutluyuz. Buraya gelmeden önce son 6 maçın 5'ini kazanıp, 1'inde berabere kalmıştık. Gaziantepspor'dan 1 puan aldığımız için memnunum. 89 dakika çaba ve karşılığını almaktan mutluyum. Sonuna kadar çok çaba sarfettik, Gaziantepspor da defansif olarak çaba sarfetti. Belki seyir zevki düşük, ama mücadeleci bir maç oldu. Daha top ayağına değmen birinci golü yedik. 89'ncu dakikada bu golü çevirebilmek için uğraştık. Bundan dolayı mutluyuz. Biz oyunu her yönüyle oynamaya çalışan bir takımız.

Maçın 89 dakikaya kadar girdiğimiz çok net bir gol pozisyonu yok. Burada bir takımın skoru koruma çabası, bir takımın da beraberi yakalama çabası vardı. Biz başarılı olduk, ama Gaziantepspor'u da başarısız olarak değerlendirmemek lazım. Biz de yer edinmeye çalışıyoruz. İstiyorum ki oyunda mücadele ve kalite devam etisin. Gol yemediğimizde yada golü atamadığımızda rakiplere etkili bir takımız. Ama bu maçı öyle değerlendirmemek lazım.

Önümüzde bir Kayserispor maçı var. Umarım onlara karşı da oyun standardımızı devam ettiriz ve kazanırız. Devre arasında futbolcularımızla bu maçın skorunun önemli olmadığını konuştuk.Kazanacak tutumun sergilenmesi gerektiğini söyledim Bunun da son anda gelmesi önemliydi. Bu sonuç sadece mücadelenin ve istemenin bir karşlığıydı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor