Kazım'ın sevdası adına...

Trabzonspor'un lisanslı ürünler markası TS Club, Trabzonspor aşığı ve ülkemizin önemli sanatçılarından Kazım Koyuncu’yu anarken onun kimliğinde kanserle mücadeleye destek veriyor.TS Club yaz koleksiyonu ürünlerinin ilki olan Kazım Koyuncu t-shirtlerini, S

Kazım'ın sevdası adına...

Trabzonspor'un lisanslı ürünler markası TS Club, Trabzonspor aşığı ve ülkemizin önemli sanatçılarından Kazım Koyuncu’yu anarken onun kimliğinde kanserle mücadeleye destek veriyor.

TS Club yaz koleksiyonu ürünlerinin ilki olan Kazım Koyuncu t-shirtlerini, Süper Lig’in 33. haftası’nda oynadığımız Fenerbahçe maçının ardından futbolcular Alanzinho, Colman, Mustafa Yumlu ve tercüman Halil Yazıcıoğlu maç sonu röportajında giyerek tanıttılar.

Buna göre T-shirtlerin geliri, Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği’ne bağışlanacak.

T-shirt’ün tasarımında Kazım Koyuncu’nun fotoğrafı ve Trabzonsporluluğunu anlattığı “Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.” sözü kullanıldı.

Kazım Koyuncu t-shirtleri, 04 Nisan 2012 Çarşamba’dan itibaren tüm TS Club’larda ve online alışveriş sitemiz www.trabzonspor.com.tr’den satışa sunulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor