"Kazanmamız gerekli bir maçtı"

Ziraat Türkiye Kupası B gurubu İkinci maçında Deplasmanda Antalyaspor’u 3 – 2 Mağlup eden Trabzonspor’un teknik direktörü Şenol Güneş maç sonrası yapmış olduğu açıklamada karşılaşmanın her iki yarısının heyecan verici olduğunu söyledi. Güneş, “ maçın her

"Kazanmamız gerekli bir maçtı"

Ziraat Türkiye Kupası B gurubu İkinci maçında Deplasmanda Antalyaspor’u 3 – 2 Mağlup eden Trabzonspor’un teknik direktörü Şenol Güneş maç sonrası yapmış olduğu açıklamada karşılaşmanın her iki yarısının heyecan verici olduğunu söyledi. Güneş, “ maçın her iki yarısı da heyecan verici idi. Top bir o alanda bir bu alanda gitti geldi. Kazanmamız gereken bir karşılaşma olduğundan dolayı bu bilinç ile sahaya çıkan oyuncularım oyunu kazanmayı bildi.”dedi.

 

Maç sonunda hakem kararlarına değinen Güneş, “hakem  şansızlığımız var  bütün Antalya Trabzon maçlarını Göcek yönetiyor.  Göçek’le İlk defa kazandık  Tartışılacak çok pozisyon olabilir. İlk sarı ağır mı normal mi. İkincisi sarı kart. İlk pozisyon içinde söyleyebilirim. Diğerleri için yorum yapmak istemiyorum.Colman tam hazır değil. Akıllı bir oyuncu. 10 kişi kalmıştık o konuda olumlu. Tempo olarak katılım olarak daha iyisini yapması lazım. Sapara gayet olumlu. Hem Vitek hem de Emre gayet iyiydi. Bütün oyuncular iyiydi. Bütün gayretlerin karşılığını aldık.”şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler