"Kazanmaktadan daha önemlisi..."

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay Süper Lig'de çıkacağı ilk maç olacak olan Beşiktaş karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Akçay çok heyecanlı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı;"Benim için çok önemli ve heyecanlı  bir gün.Bugün ilk k

"Kazanmaktadan daha önemlisi..."

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay Süper Lig'de çıkacağı ilk maç olacak olan Beşiktaş karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Akçay çok heyecanlı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı;

"Benim için çok önemli ve heyecanlı  bir gün.Bugün ilk kez Süper Lig’ de bir maça çıkıyorum. İyi bir maç olacağını düşünüyorum kupadaki maçlar takımın oluşması acısından çok önemliydi. Bugunkü maçta takım görüntüsü vermek istiyoruz işte bu Trabzonspor dedirtmek istiyoruz bu maçta alınacak sonuçtan daha önemli umarım istediğimiz gibi olur.

Trabzonspor un için her şey hedefe gitmektir bazı düşünceler stratejik olarak kullanılabilir. Trabzonspor için her zaman iyi oynamak iyi hedef koymak vardır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor