Kazanmak için kaybetmek şart!

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, kazanmak için kaybetmeyi öğrenmenin sporla uğraşanların birinci önceliği olması gerektiğini belirtti. Karaman sporda şiddetin önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmaları çok olumlu bulduğunu belirterek,

Kazanmak için kaybetmek şart!

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, kazanmak için kaybetmeyi öğrenmenin sporla uğraşanların birinci önceliği olması gerektiğini belirtti. Karaman sporda şiddetin önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmaları çok olumlu bulduğunu belirterek, “Her türlü sonucu olgunlukla kabul etmiş, kendisine saygı duyduğu kadar rakibine de saygı duymuş bir nesil istiyorsak bu tür çalışmalar çok önemli. Bu bir adım olur inşallah. Bu adım atmada Trabzonspor öncülük etti. Bundan da mutluluk duyuyorum. Ülke olarak bütünde bir olmayı başarmamız gerekiyor. Statlara alkollü girilmemesi konusu son derece yerinde buluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor