Kazanmak alışkanlık olacak!

Kötü geçen sezonda peş peşe aldıkları galibiyetlerle iyi bir hava yakaladıklarını söyleyen Tonulay Kafkas, “Trabzonspor için bu galibiyetler alışkanlık olacak” dediTrabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligde son 3 maçını kazanan takımına güveniyor.

Kazanmak alışkanlık olacak!

Kötü geçen sezonda peş peşe aldıkları galibiyetlerle iyi bir hava yakaladıklarını söyleyen Tonulay Kafkas, “Trabzonspor için bu galibiyetler alışkanlık olacak” dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligde son 3 maçını kazanan takımına güveniyor. Göreve geldiği ilk anda yaşadığı sıkıntıları süreç içerisinde aşan Kafkas, peş peşe gelen galibiyetlerle rahatlarken, kazanmanın Trabzonspor için alışkanlık haline geleceğini söyledi. Kafkas, Kayserispor maçında da kazanmak için mücadele edeceklerini belirtirken, “Kötü geçen sezonda son haftalarda aldığımız galibiyetlerle iyi bir hava yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz” dedi.
 
KUPA TESELLİ OLACAK
Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Kafkas, takımının kazandıkça özgüvenin yükseldiğini de belirtirken, “Bu özgüven bizi ligde sonunda bulunduğumuz konumdan daha iyi bir yere getirecektir. Kupada da Sivasspor engelini geçip Kupayı müzemize getirmekten başka bir düşüncemiz yok. Böyle bir sezonun tesellisi olarak da bunu yapmak zorundayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor