Kazanın, unutturun

Karşılaşma sonrası futbolcular büyük bir üzüntü yaşadı. Soyunma odasında kimsenin ağzını bıçak açmadı, herkesin başı öne eğikti. Odaya gelen Mustafa Akçay, öğrencilerinin bu görüntüsü üzerine bir konuşma yaptı. Akçay, “Lazio maçının ilk yarısında oynadığı

Kazanın, unutturun

Karşılaşma sonrası futbolcular büyük bir üzüntü yaşadı. Soyunma odasında kimsenin ağzını bıçak açmadı, herkesin başı öne eğikti. Odaya gelen Mustafa Akçay, öğrencilerinin bu görüntüsü üzerine bir konuşma yaptı. Akçay, “Lazio maçının ilk yarısında oynadığımız oyunu 90 dakikaya yaydığımız takdirde yenemeyeceğimiz takım yok. Gücümüzü gösterdiğimizi düşünüyorum. O yüzden Lazio’yu unutun ve Fenerbahçe maçına odaklanın” dedi.

CEVABI SAHADA VERİN

Daha sonra öğrencilerinden kendilerini toparlamalarını isteyen başarılı teknik adam, “Kaldırın başınızı, Fenerbahçe maçı bizim ve tüm Trabzonspor camiası için çok önemli. Gereken cevabı orada verin. Kendinizi bu karşılaşmaya hazırlayın. Fenerbahçe’yi yenin, her şey unutulsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler