Kazancıoğlu " Hedefimiz kupayı almak

Ziraat Türkiye Kupası kura çekimine Trabzonspor adına katılan Genel sekreter yardımcısı Metin Kazancıoğlu  final için ilginç bir açıklama yaptı. Metin Kazancıoğlu kura çekimi sonrası yaptığı açıklamada Ligdeki takımların kupada da rakip olduklarını ifade

Kazancıoğlu " Hedefimiz kupayı almak

Ziraat Türkiye Kupası kura çekimine Trabzonspor adına katılan Genel sekreter yardımcısı Metin Kazancıoğlu  final için ilginç bir açıklama yaptı. Metin Kazancıoğlu kura çekimi sonrası yaptığı açıklamada Ligdeki takımların kupada da rakip olduklarını ifade ederek" Tabiki Birbirlerini iyi tanıyan takımlar.

Ligdeki çekişmeli maçlar kupada da olacak. Biz dün akşam Kasımpaşa ile çok çekişmeli bir maç oynadık. Bayağı sıkıntı yaşadık. Bu sezon ikinci sezon ikinci kez penaltı atışlarıyla tur kaybetmek istemiyorduk. Biliyorsunuz Videoton’a penaltıllar elenmiştik.Hedefimiz kupayı almak.

İnşallah 1461 Trabzon’da finale çıkar. Biliyosunuz  final maçları bu güne kadar tarafsız sahada oynanıyordu. Şimdi 1461 finale çıkarsa kupa finalını inşallah Avni Aker’de oynarız

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor