Kazanan kadro bozulacakmı?

Eskişehirspor galibiyeti ile moral bulan ve alt sıralardan yukarılara doğru tırmanan Trabzonspor'da gözler Cumartesi oynanacak Gençlerbirliği maçına çevrildi.Eskişehirspor karşısındaki oynanan futboldan memnun kalan Tolunay Kafkas'ın Gençlerbirliği karşıs

Kazanan kadro bozulacakmı?

Eskişehirspor galibiyeti ile moral bulan ve alt sıralardan yukarılara doğru tırmanan Trabzonspor'da gözler Cumartesi oynanacak Gençlerbirliği maçına çevrildi.

Eskişehirspor karşısındaki oynanan futboldan memnun kalan Tolunay Kafkas'ın Gençlerbirliği karşısında da kadroyu bozmayı düşünmediği öğrenildi.

Soner'in cezası nedeniyle oynayamayacağı karşılaşmada Kafkas'ın bu mevki için Alanzinho ve Sapara gibi isimlerden birini tercih etmesi bekleniyor.

Lig sıralamasında 8. sırada bulunan Trabzonspor'da futbolcuların moral olarak rahatladığı gözlenirken bordo mavili oyuncular bundan böyle kalan maçlara daha stressiz çıkacaklarını ve daha iyi futbola imza atacaklarını söylediler.

Eskişehirspor maçına kadar hem puan hem de oyun olarak istediklerini sahaya yansıtamamaktan yakınan futbolcular, kazanılan 3 puanın ardından şimdi daha rahat olduklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor