"Kazanan edebiyle sevinmeli"

Bordo mavili takımın forveti Burak Yılmaz, sahada galip gelen takımın edebiyle sevinmesi gerektiğini ifade etti. Trabzonspor'un golcü futbolcu Burak Yılmaz, bir spor markasının krampon tanıtımında açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un golcü oyuncusu, "Lig

"Kazanan edebiyle sevinmeli"

Bordo mavili takımın forveti Burak Yılmaz, sahada galip gelen takımın edebiyle sevinmesi gerektiğini ifade etti.

 

Trabzonspor'un golcü futbolcu Burak Yılmaz, bir spor markasının krampon tanıtımında açıklamalarda bulundu.

 

Trabzonspor'un golcü oyuncusu, "Ligde gol atacağımı biliyordum ancak bu kadar gol atabileceğimi ben de beklemiyordum." dedi.

 

Yıldız oyuncu, burada basın mensuplarınının sorularını cevaplandırdı. Geçtiğimiz yıldan beri bir çıkış içinde olduğunu kaydeden golcü futbolcu, "Bu sezon gol atacağımı biliyordum. Ancak açıkçası bu kadar gol atabileceğimi beklemiyordum. Güzel işler yaptım." diye konuştu.

 

Ligin bitmesine 4 hafta kaldığını ifade eden Burak, "Rekor kırmam şu anda zor gözüküyor. Çok goller kaçırdım. Ancak Trabzonspor'un gol rekorunu kırdım. Ancak takımın galip gelmesi kazanması beni daha çok mutlu ediyor." dedi.

 

Bu yıl zaman zaman sakatlıklarla uğraşmak zorunda kaldığını ifade eden yıldız oyuncu, iyi olduğu zamanda elinden gelen herşeyin en iyisini yaptığını kaydetti. Burak Yılmaz, idmanlardan sonra da gol çalışmasına devam ettiğini vurguladı.

 

TRANSFER KONUSUNA BURAK YORUMU

Burak Yılmaz, basın mensuplarının transferle ilgili sorularına ise şu cevabı verdi:

 

"Benim transferlerle ilgili açıklamalarım olay olmuştu. Şu anda ligin bitmesine 4 maç var. Ben sadece onu düşünüyorum. Lig bittikten sonra durum değerlendirmesi yapıp kararımı vereceğim. Şu anda tek düşüncem kalan 4 maçtır."

 

Hafta sonu Süper Final'de Galatasaray ile önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden yıldız oyuncu, "Bu maçta her maç gibi bizim için çok önemli. Karşılaşmanın fair play içinde geçmesini istiyorum. Biz bu yıl çok maç oynadığımız için şampiyonluk yolunda rakiplerimizden oldukça geride kaldık. Biz de rakiplerimiz gibi haftada bir maç oynasaydık şampiyonluğun en büyük adayı biz olurduk. Trabzonspor gelecek yıl oynayacağı futbolla bunu herkese gösterecektir." diye konuştu.

 

Bir gazetecinin, "Son zamanlarda gol sevinçleri tartışılıyor. Bir golcü olarak sevinçler için neler söylemek istersin?" sorusuna Burak Yılmaz, "Herşeyin bir adabı olması gerekiyor. Sevinçlerde kimseyi üzmemek gerekiyor." cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor