Kayserispor'dan, Trabzonspor'a dostluk yemeği

Kayserispor Başkanı Recep Mamur tarafından Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize dostluk yemeği verildi.Kayserispor Başkanı Recep Mamur’un çiftlik evinde yenen yemeğe Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu iki kulüp yönetim kurulu üyeleri katıldı.Tr

Kayserispor'dan, Trabzonspor'a dostluk yemeği

Kayserispor Başkanı Recep Mamur tarafından Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize dostluk yemeği verildi.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur’un çiftlik evinde yenen yemeğe Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu iki kulüp yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yenen yemekle birlikte iki kulüp arasındaki ebedi dostluğun pekiştirildiğini belirtirken “Hem şahsi olarak hem de temsil ettiğimiz camialar anlamında uzun yıllara varan dostluğumuzu burada bir kez daha pekiştirmiş olmak beni ziyadesi ile memnun etti. Sayın Başkan Mamur ve yönetimini, Trabzon’da aynı hassasiyet ve samimiyetle ağırlayacağız. Dostluklar kalıcı ve camiaları yakınlaştırıcı olmalı. Trabzonspor ve Kayserispor ebedi dosttur ve öyle de kalacaktır” dedi

Kayserispor Başkanı Recep Mamur da, Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi Kayseri’de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

14455-7k5o7p4f.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor