Kayserispor Bobo ile anlaştı

Kayserispor, Beşiktaş'ın eski golcüsü Bobo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kayserispor Bobo ile anlaştı

Kayseri'ye menajeri ile birlikte gelen Bobo kulüp yöneticileri görüştü. Tarafların her konuda anlaşmasının ardından sağlık kontrolünden geçen Bobo, kendisini üç yıllığına Kayserisporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Cruzeiro ile olan sözleşmesi sona eren ve Türkiye'ye dönmeye karar veren Bobo ile Mersin İdman Yurdu da yakından ilgileniyordu. Bobo'nun transferini noktalamak üzereyken yıllık ücret konusunda Brezilyalı oyuncunun menajeri ile anlaşmazlığa düşen Mersin İdman Yurdu, transferi beklemeye almıştı.

Kayserispor, Yunanistan'da futbol oynayan Cleyton Alexandre Henrique Silva ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilya asıllı Yunanistan vatandaşı da olan Cleyton, 28 Haziran'da takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Oyun kurucu olarak Panathinaikos FC'de forma giyen Cleyton Alexandre Henrique Silva, "Buraya çok büyük başarılara imza atmak için geldim. Çok büyük başarıları da elde edeceğiz. Taraftarımız şova hazırlansın." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler