Kayseri'de sessiz randevu!

 Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan bir an önce uzaklaşmak isteyen Kayserispor ile Orduspor'un mücadelesi 0-0 eşitlik ile sonuçlandı. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan ve Cüneyt Çakır'ın yönettiği mücadelede ilk yarı kıyasaya bir orta s

Kayseri'de sessiz randevu!

 

Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan bir an önce uzaklaşmak isteyen Kayserispor ile Orduspor'un mücadelesi 0-0 eşitlik ile sonuçlandı.
 
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan ve Cüneyt Çakır'ın yönettiği mücadelede ilk yarı kıyasaya bir orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Her iki takım da oyunun kontrolünü ele geçirmek için yoğun bir çaba gösterirken mücadelenin ilk yarısında taraflar gol atma başarısı gösteremedi ve ilk yarı golsüz sona erdi. İlk yarıda en etkili pozisyonu 22. dakikada korner atışından Kayserispor yakalarken Mouche'nin kullandığı köşe vuruşunda, ön direkte iyi yükselen Nunez'in kafa vuruşu üst direkte patladı.
 
Mücadelenin ikinci yarısı ilk yarıya nazaran pozisyon anlamında oldukça verimli geçti. Ev sahibi Kayserispor Bobo başta olmak üzere bir çok net pozisyondan yararlanamazken Orduspor da zaman zaman anit ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın son 20 dakikasında iki takımda da ciddi fiziksel düşüş gözlenirken bu durum orta sahaların daha kolay geçilmesine yol açtı ancak her iki takım da buldukları fırsatları değerlendiremeyince mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı.
 
Alınan bu sonucun ardından Kayserispor puanını 26'ya, Orduspor ise 25'e çıkardı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor