Kayseri'de Fırtına kopacak!

Bordo-Mavililer, bugün zorlu deplasmanda üst üste 4. galibiyetini arayacak, Fırtına ligin son haftalarına damga vuracakBu sezon ligdeki hedeflerinden uzak kaldığı için eleştirilere maruz kalan Trabzonspor, henüz son sözünü söylemediğini son haftalardaki p

Kayseri'de Fırtına kopacak!

Bordo-Mavililer, bugün zorlu deplasmanda üst üste 4. galibiyetini arayacak, Fırtına ligin son haftalarına damga vuracak

Bu sezon ligdeki hedeflerinden uzak kaldığı için eleştirilere maruz kalan Trabzonspor, henüz son sözünü söylemediğini son haftalardaki performansıyla gösterdi. Üst üste 3 maçını kazanıp kâbus dolu günlerini geride bırakan Bordo-Mavililer, artık daha büyük düşünmeye başladı. 5. sırada bulunan Kasımpaşa ile arasındaki puan farkını 3’e indiren Tolunay Kafkas’ın ekibi, bugün konuk olacağı Kayseri’yi yenip seriyi sürdürmek ve ilk 5’e yerleşmek için sahaya çıkacak.

Sezonun ikinci yarısında üstün performans gösteren Sarı-Kırmızılı ekip karşısında kritik bir sınav verecek olan Trabzonspor, hedeflediği 3 puanı aldığı takdirde bu sezon ilk kez 4’te 4 yapacak. Aynı zamanda çarşamba günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesinde moral kazanacak.

Son dakikalar

Prosinecki yönetiminde UEFA potasını zorlayan Kayserispor da, Trabzon karşısında mutlak 3 puan arayacak, bu nedenle tüm gözler Kadir Has Stadı’nda olacak. Ev sahibi ekipte sarı kart cezalısı Ceyhun Gülselam, takımını bu kritik randevuda yalnız bırakacak. Trabzonspor’da ise sakatlığı süren Emre Güral dışında eksik yok. Ağrıları nedeniyle ilk idmanı kaçıran Aykut Akgün’ün de oynamaya hazır olduğu bildirildi.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

KAYSERİSPOR: Ertuğrul, Eren, Zurab, Salih, Simic, Sefa, Riveros, Cleyton, Okay, Bobo, Mouche

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Zokora , Soner (Aykut), Olcan, Sapara, Yasin (Volkan), Halil

STAT: Kadir Has

SAAT: 20.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Tolga Özkalfa

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor