Kayseri'de Cangele karışıklığı

 Teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde, Kadir Has Tesisleri'nde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Steinsson ve Riveros dışındaki tüm futbolcular katıldı.Prosinecki, antrenman öncesi saha ortasında oyuncularıyla bir süre konuştu. Isınma hare

Kayseri'de Cangele karışıklığı

 

Teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde, Kadir Has Tesisleri'nde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Steinsson ve Riveros dışındaki tüm futbolcular katıldı.

Prosinecki, antrenman öncesi saha ortasında oyuncularıyla bir süre konuştu. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, koşunun ardından topla çalışma yapıldı.

İdmandan önce gazetecilere konuşan Prosinecki, takımını son haftalardaki futbolundan memnun olduğunu belirterek, ''Takım olarak iyi yoldayız. Artık yavaş yavaş daha doğru futbol oynamaya başladık. Üstümüzdeki şanssızlığı da atarsak, her şey daha güzel olacak. Önümüzde zorlu bir Trabzon deplasmanı var. Trabzonspor güçlü bir takım, son dönemde form grafiği yükseliyor. Bizim için zor olacaktır ama oyuncularımıza güveniyoruz. Kaliteli oyuncularımız var. Trabzonspor karşısında iyi bir mücadele ortaya koyarak, güzel bir sonuçla Kayseri'ye dönmek istiyoruz'' diye konuştu.

CANGELE PLANLARIMIZDA YOK
Prosinecki, Franko Dario Cangele'nin Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmamasına ilişkin bir soruya ise, "Cangele, ilk yarı bitiminde buradan gideceğini ve gün saydığı söyledi. O nedenle kendisi bizim planlamamızda yok. Biz, takımda kalacak oyuncularla ilgileniyoruz. Cangele ile ilgili şu anda bir düşüncemiz yok" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler