Kayseri'de büyük deprem! Bir istifa daha...

Kayserispor Yönetim Kurulu'nun bir daha aday olmamak üzere olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından Süleyman Hurma da kulüpteki görevinden istifa etti. 23 Ekim tarihinde genel kurula gitme kararı alan Başkan Recep Mamur ve yönetim kurulu üyeleri,

Kayseri'de büyük deprem! Bir istifa daha...

Kayserispor Yönetim Kurulu'nun bir daha aday olmamak üzere olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından Süleyman Hurma da kulüpteki görevinden istifa etti. 23 Ekim tarihinde genel kurula gitme kararı alan Başkan Recep Mamur ve yönetim kurulu üyeleri, bir daha aday olmayacaklarını açıklamışlardı. Ardından Genel Menajer Süleyman Hurma da kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Hurma, sarı - kırmızıl kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, kongre gününe kadar görevinin süreceğini, kongre sonrasından geçerli olmak üzere istifa ettiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Futbol Kamuoyu. Sayın Başkanımız Recep Mamur'un kongre kararı alarak görevi bırakması sonucu Kayserispor'daki Genel Menajerlik görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz'un isteğiyle Kongre gününe kadar mevcut görevim sürecektir. Saygılarımla Kamuoyu'na arz ederim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler