Kayseri Erciyesspor yeni hocasını buldu

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı teknik direktör Fuat Çapa ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.  Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ziya E

Kayseri Erciyesspor yeni hocasını buldu
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı teknik direktör Fuat Çapa ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
 
 
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ziya Eren, Çapa ile çalışmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek, yeni teknik direktörlerinin kulübü hedefe götürecek potansiyele sahip olduğunu söyledi.
 
Çapa ise Kayseri Erciyespor'da görev alacak olmasının sevincini yaşadığı dile getirerek, "Daha önce Türkiye macerası olan bir teknik adamım. Türkiye liglerini iyi biliyorum. Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'e yeni çıktı. İlk sezonumuzda bize fayda getirecek oyuncularla çalışacağız. Transfer politikamızı ona göre belirledik. Hedefimiz, ligi ilk 9 arasında tamamlamak. Çok çalışarak bu amacımıza ulaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
 
İmza töreninin ardından Çapa, stadı gezerek Kayseri Erciyesspor atkısıyla gazetecilere poz verdi.
 
Törene, Kayseri Erciyesspor Kulübü İkinci Başkanı Enes Özhaseki, Basın Sözcüsü Kağan Savruk ve diğer yöneticiler de katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor