Sosyal medyada çok konuşulan ve Twitter'da trendlerde ilk sırada yer alan Kaya Çilingiroğlu'nun TRT Spor'daki programına alkollü olarak çıktığı iddia edildi. Çilingiroğlu yayında Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'ı sert şekilde eleştirdi.
Çilingiroğlu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal için, "Şu Ersun Yanal seviliyor abi ya inanamıyorum falan yani. Hiçbir açıdan Fenerbahçe'ye yakıştıramadığım bir Teknik Direktör... Ne futbol olarak ne duruş olarak ne beyanları olarak. Sevilmesi bile kötü ya." ifadelerini kullandı.
Kaya Çilingiroğlu'nun TRT Spor'daki yayına alkollü çıktığı iddiaları ise gündemi salladı. Çilingiroğlu, Twitter'da trend listesinde ilk sırada yer aldı.
Fenerbahçeli taraftarlar Çilingiroğlu'nu Yanal'ı eleştirdiği için sert tepki gösterirken diğer futbolseverler ise "Çilingiroğlu alkollüyken bile doğruyu söylemiş" ifadelerini kullandı.
İşte o paylaşımlardan bazıları;
Tüm Yorumlar (14)
arif
6 yıl önceBen bunu 2 hafta önce demiştim.Bu herif sarhoş diye
Serko61
6 yıl önceYarında Trabzona sallar futbolla yakından uzaktan alakası yok trt sporda yorumculuk yapıyor düşünün nasıl bir torpili var.
Ali
6 yıl önceKaya raki icer sohbeti sever iyi bir insandir ben bira icerim sohbeti sevmem iyi insan da degilmisim
B.Yılmaz
6 yıl önceDaha önce şortla çıkmıştı.Alkollü çıkması normal.Tarz adam yaa.Dobra en azından ortadan konuşuyor.Severiz kendisini.Karadenizli nede olsa.
trabzonlu
6 yıl önceKaya nasıl yorumculuk yapıyor anlamıyorum adam şarlatın
DuRsUnTeMeL
6 yıl önceKaya gibi sağlam adam gibi adam helal olsun sana Kaya Çilingiroğlu. Allah’la insanları kandırsa daha mı iyiydi?
Alp TÜRK
6 yıl önceNe alkolü sonuna kadar doğru söyledi..Ersun sevinmeyi bile bilmiyor doğru Trabzonspor maçında gördük bunu...ekmeğini yediği kulübe hareket çekti
sami
6 yıl önceKayaya katiliyorum Dogru söylemis .
Ilhan Y
6 yıl öncesadece o da değil. böyle konuşan bir sürü yorumcu var.
Mantıklı
6 yıl önceİnamayacaksınız ama K. Çilingiroğlu akrabam olur fakat kendisinden hiç haz almam. Proğramı izlemedim fakat şu kısa özetten sarhoş olduğu apaçık ortada. TRT RTE’nin eline geçtiğinden beri disiplini tamamen kaybetti. Ee, at sahibine göre kişner.
Şahbaz
6 yıl önceAdam alkollü iken bile fenerlilerden daha mantıklı konuşuyor
Ert
6 yıl önceNe yani içki içen doğru söyleyemez mi ????
Deli
6 yıl önceYayını izledim,biraz uykusuz ve yorgun gibiydi.
Trenci
6 yıl önceÖcalan katili bile trt'ye çıkmıșken, çilingiroğlu içkili çıkmıș șașırmakmı lağzım.