Kasımpaşa Hocası: "Daha da fazla olabilirdi"

Kılıç, "Beklediğimiz gibi Trabzonspor çok ofansif başladı. Buna rağmen oyuna yavaş yavaş girmeye başladık, 6. dakikada gol yememiz konsantrasyonumuzu alt-üst etti. Olcan'ı tebrik ederim. Bir şekilde ikili mücadelelere giremedik, çok alan verdik, top kayıp

Kasımpaşa Hocası: "Daha da fazla olabilirdi"

Kılıç, "Beklediğimiz gibi Trabzonspor çok ofansif başladı. Buna rağmen oyuna yavaş yavaş girmeye başladık, 6. dakikada gol yememiz konsantrasyonumuzu alt-üst etti. Olcan'ı tebrik ederim. Bir şekilde ikili mücadelelere giremedik, çok alan verdik, top kayıplarından çok şans buldular.

İlk yarıyı 1-0 geride kapattık ama daha fazla da olabilirdi. İkinci devre daha aktif oynadık, pasif kalmadık ve topsuz hamleler daha çok oldu. Tempoyu yükseltebildik. Risk alıp 3'lü savunmaya dönünce rakip kontralar buldu. İkinci devre bizim açımızdan iyi geçti diyebiliriz. 

Oyuncularımız, oyunu çevirmeye çalıştılar. İlk devre istediğimiz aktifliği göremedik"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor