Karşılaşma yarıda kaldı

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma, yağmur yağışının saha zeminini futbol oynamaya elverişsiz hale getirmesi üzerine hakem Özgür Yankaya, maçı keserek erteledi.Karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya, yoğun yağış ve ağırlaşan zemine rağmen maçın başl

Karşılaşma yarıda kaldı



Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma, yağmur yağışının saha zeminini futbol oynamaya elverişsiz hale getirmesi üzerine hakem Özgür Yankaya, maçı keserek erteledi.
Karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya, yoğun yağış ve ağırlaşan zemine rağmen maçın başlamasına izin verdi. Karşılaşmanın 16 dakika devam etmesinin ardından Yankaya iki takım oyuncularını da soyunma odalarına gönderdi. Yaklaşık 10 dakika sonra Yankaya ve yardımcıları tekrar sahaya çıkarak zemini kontrol etti.

Maçın mevcut şartlarda oynanamayacağının kesinleşmesinin ardından ise maçın ileri bir tarihe ertelendiği TFF yetkilileri tarafından açıklandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor