Karmil'e büyük destek

Abdullah'a takımdaki abilerinden destek geldi.Kasımpaşaspor maçına ilk 11’de başlayan Abdullah Karmil, sağ bekte çok kötü bir performans sergilemişti. Tolunay Kafkas da 24 yaşındaki futbolcuyu ilk 45 dakika sonunda oyundan çıkarmıştı. Kötü futbolu nedeniy

Karmil'e büyük destek

Abdullah'a takımdaki abilerinden destek geldi.

Kasımpaşaspor maçına ilk 11’de başlayan Abdullah Karmil, sağ bekte çok kötü bir performans sergilemişti. Tolunay Kafkas da 24 yaşındaki futbolcuyu ilk 45 dakika sonunda oyundan çıkarmıştı. Kötü futbolu nedeniyle çok üzgün olan Abdullah’ın antrenmanlardaki moralsiz hali, takımdaki abilerinin dikkatini çekti. Özellikle Giray Kaçar ve Sol Bamba’nın kendisiyle yakından ilgilenerek, “Hepimizin başına böyle şeyler geldi. Önemli olan Kasımpaşa maçını hemen unutup, yeniden takıma faydalı olman” sözleriyle öğüt verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor