Kardeşlik bir kenara

 Altıntop: "Onur’a TeşekkürlerZiraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'u 2-0 yenen Trabzonspor'un forvet oyuncusu Halil Altıntop, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'u 2-0 yenen Trabzonspor'un forvet oyuncu

Kardeşlik bir kenara

 Altıntop: "Onur’a Teşekkürler

Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'u 2-0 yenen Trabzonspor'un forvet oyuncusu Halil Altıntop, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

 Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'u 2-0 yenen Trabzonspor'un forvet oyuncusu Halil Altıntop, karşılaşmayı kaleci Onur'un sayesinde kazandıklarını söyledi.

 Bordo-mavili takımın karşılaşmadaki ilk golünü atan Halil Altıntop, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde 3-0 yenildikleri Eskişehirspor maçına iyi başladıklarını belirterek, ''Bu maça da aynı şekilde başladık. Ancak bu kez ilk maçtan farklı olarak 2 gol bulduk. 3'üncü golü de bulabilirdik'' dedi.

 

GALATASARAY’I YENMELİYİZ..

 

Takımın bu sezon maç içerisindeki olumsuzlukta çabuk kırılganlık gösterdiğini dile getiren Altıntop, ''Maalesef bu maçta da yine onu gördük. Onur'un sayesinde 3 puanı aldığımızı düşünüyorum. İnanılmaz oyun çıkardı. 5-6 tane yüzde yüz pozisyon kurtardı. Umarım Galatasaray maçını olumlu şekilde kapatıp devre arasına gireriz. Devre arası bizim için önemli. Kendimize çeki düzen vermeliyiz. Hedeflerimize böyle ulaşamayacağımız ortada'' ifadesini kullandı.

Altıntop,sözlerini şöyle sürdürdü “ Galatasaray çok güzel bir kura çekti inanıyorum ki dur atlar. Ben Almanya’da doğdum büyüdüm ama olsun Türk takımı kazansın  Kardeşime karşı oynayacağım.Bu çok farklı bir duygu. İkimizde kazanmak isteyeceğiz ama 90 dakika bir kardeşliği bir kenara koyacağız.”şeklinde konuştu 

TARAFTARI ANALAYABİLİYORUM

Halil, maçlarda kendisinin zaman zaman yuhalanmasına ilişkin olarak ise şunları söyledi:

''Ben 20 yaşında değilim. 30 yaşındayım artık. Bazı tecrübelere sahip olduğumu biliyorum. Geçen hafta nasıl yuhaladıysalar, bugün nasıl alkışladıysalar, 3 gün sonra da tersi olabilir. Türk insanı, bizler, duygusal olabiliyoruz. Bazen kırılıyor, üzülüyor, 1-2 saat içinde ise unutuyoruz. Ben de bazen üzülüyor, bazen seviniyorum ama yeri geldi mi onları anlamaya çalışıyorum.''

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor