Kardeş BJK'nında şampiyonlukları çalındı

 EMEK HIRSIZLARI BJK’Yİ DE ÇALDITrabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar Şike’nin gündemden düşmemesi için yoğun çaba sarf ediyor.Asbaşkan Şakar “  Beşiktaş'ın da tıpkı Trabzonspor gibi şampiyonluklarının çalındığını belirterek” Trabzonspor hak ettiği şampiyonl

Kardeş BJK'nında şampiyonlukları çalındı

 EMEK HIRSIZLARI BJK’Yİ DE ÇALDI

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar Şike’nin gündemden düşmemesi için yoğun çaba sarf ediyor.

Asbaşkan Şakar “  Beşiktaş'ın da tıpkı Trabzonspor gibi şampiyonluklarının çalındığını belirterek” Trabzonspor hak ettiği şampiyonluk kupasını istiyoruz. Bununla ilgili mücadelemiz sürecek ''Bunu  dünya durdukça devam ettireceğiz.

Bu bizim anamızın ak sütü gibi hakkımız. Biliyorsunuz kardeş takımımız Beşiktaş'ın da daha önceki yıllarda emek hırsızları tarafından şampiyonlukları çalınmıştı. Onlar da bizim gibi aynı kaderi paylaşıyorlar.

Asbaşkan Nevzat Şakar'ın tapelerde şikenin ikinci sanığı durumundakı Beşiktaş'tan söz ederken "Kardeş Beşiktaş" cümlesini kullanmasına ise bir anlam verilemedi

PUAN FARKI AÇILMADI

Puan durumunda takımlar arasında bir kopma yaşanmadığını belirten Şakar, ''Ligin daha başları. İlk yarının yarısı bile değil. Takımlar arasında herhangi bir kopma yok. Galatasaray ile aramızda 2 puan var. İlerleyen haftalarda toparlanarak, üst sıralar için çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor