Karara ne dedi?

UEFA Disiplin Kurulu tarafından Fenerbahçe 'ye 2+1 yıl, Beşiktaş 'a 1 yıl Avrupa kupalarından cezası verilmesi sonrası yapacağı açıklamalar en çok merak edilen kişilerden biri de kuşkusuz Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar.

Karara ne dedi?
UEFA Disiplin Kurulu tarafından Fenerbahçe 'ye 2+1 yıl, Beşiktaş 'a 1 yıl Avrupa kupalarından cezası verilmesi sonrası yapacağı açıklamalar en çok merak edilen kişilerden biri de kuşkusuz Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar. Ancak Aydınlar, şu anda sessiz kalmayı tercih ediyor.
 
"SONUNA KADAR BEKLEYECEĞİM"
 
Mehmet Ali Aydınlar, konu hakkında şu anda yorum yapmayacağını söyledi. Açıklama yapmak için UEFA Tahkim Kurulu kararını bekleyeceğini belirten Aydınlar, "Böyle ağır cezalar bekliyor muydunuz?" sorusuna ise "Tahkim Kurulu süreci sonuna kadar yorum yapmama kararı aldım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor