Karaman'la anlaşma tamam gibi!

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu göreve gelmesinin ardından ilk olarak sportif direktörlük görevine Fatih Tekke'nin getirildiğini açıklamıştı.Ancak Tekke'nin göreve getirilmesiyle ayrılması bir oldu. Yönetimle yaşanılan problemlerin ardından Fa

Karaman'la anlaşma tamam gibi!

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu göreve gelmesinin ardından ilk olarak sportif direktörlük görevine Fatih Tekke'nin getirildiğini açıklamıştı.

Ancak Tekke'nin göreve getirilmesiyle ayrılması bir oldu. Yönetimle yaşanılan problemlerin ardından Fatih Tekke görevinden ayrıldı.

Tekke'den boşalan sportif direktörlük koltuğu için ise yönetim jet hızıyla Trabzonspor'un eski yardımcı antrenörü Ünal Karaman'la görüşerek büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre; Trabzonspor yönetimi Karaman ile  prensip anlaşmasına vardı. Yapılan anlaşmanın ardından kalan küçük pürüzlerin ve görev tanımının detaylandırılması için Karaman'ın yarın Trabzon'a geleceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor