Karaman'dan önemli açıklamalar!

Trabzonspor'un Davraz kampı devam ederken Futbol Genel Direktörü önemli açıklamalar yaptı. Sapara'nın durumunun netleşmediğini söyleyen Karaman, "Sapara MR'a gitti. Durumu yapılacak olan kontrollerden sonra netleşecek ama ilk belirtiler hoş değil." dedi.Z

Karaman'dan önemli açıklamalar!

Trabzonspor'un Davraz kampı devam ederken Futbol Genel Direktörü önemli açıklamalar yaptı. Sapara'nın durumunun netleşmediğini söyleyen Karaman, "Sapara MR'a gitti. Durumu yapılacak olan kontrollerden sonra netleşecek ama ilk belirtiler hoş değil." dedi.

Zokora ve Sol Bamba konusuna değinen Karaman, "Zokora ve Bamba ile hala daha temas kuramadık. Bu oyuncular takıma döndüklerinde bu disiplinsizliğin bedelini ödeyecekler." dedi.

Ünal Karaman sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz Trabzonspor'uz. Ciddi hamleler yapıyoruz. yalnız Trabzonspor'un bazı gerçekleri var. Bu gerçekler yüzünden bazen hamle yapmak konusunda zorluk çekiyoruz.İki ucu keskin bıçak. Biz transferde hakkımızı sonuna kadar kovalayacağız. Eneramo ile bir görüşmemiz yok kulübü kullanıyorlar. Küskün olan Alanzinho, Emerson ve Colman'ın bizimle sözleşmeleri var. Bu kadro içinde kalırlarsa faydalı olabilirler. Futbolcuların ödemeleri yapıldı sorun kalmadı."

Henrique'ye kampa geç geldiği için ceza verileceğini söyleyen Karaman, futbolculara da şu mesajı gönderdi:

"Giydikleri formanın hakkını verecekler. Bu yıl çıkış yılı olacak. Futbolcunun aldığı ile ürettiği birbirini karşılamalı. Başını yastığa koyduğunda mutlu olmalı."

Karaman son olarak Jebrin'e 10 gün izin verdiklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor