Karaman ve teknik heyet Güneş'in yanında

Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.Dün oynanan Elazığspor maçının hemen ardından istifa eden Şenol Güneş'in ardından başlayan istifa depremi bugünde devam etti. Önce Ünal Karaman ve ardından tekik ekipte görevi bıraktı. Yaşanan bu gel

Karaman ve teknik heyet Güneş'in yanında

Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

Dün oynanan Elazığspor maçının hemen ardından istifa eden Şenol Güneş'in ardından başlayan istifa depremi bugünde devam etti. Önce Ünal Karaman ve ardından tekik ekipte görevi bıraktı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ünal Karaman ve istifa eden antrenörler birlikte Şenol Güneş'in evine gittiler. Burada Güneş'le vedalaşacak olan teknik ekip ve Karaman aynı zamanda tecrübeli teknik adama destek olacak.

Trabzonspor'da bu gelişmeler yaşanırken Başkan Sadri Şener'in de bugün Trabzon'a geleceği öğrenildi. Başkan Şener'in saat 15.00'de Trabzon'da olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor