Karaman: Sapara ile görüşeceğiz!

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman ise, sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Marek Sapara’yı ülkesine göndereceklerini söyledi.Karaman,  yaptığı açıklamada, Sapara’nın ülkesinde milli takım doktoruna kontrol olmak istediğini

Karaman: Sapara ile görüşeceğiz!

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman ise, sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Marek Sapara’yı ülkesine göndereceklerini söyledi.

Karaman,  yaptığı açıklamada, Sapara’nın ülkesinde milli takım doktoruna kontrol olmak istediğini belirterek, "Sapara’nın sakatlığı tabi ki hepimizi üzdü. Ülkesinde milli takım doktoruna kontrol olmak istedi. Biz izin verdik. Sonucu takip edeceğiz. Ayrıca kendisiyle sözleşmesi konusunda bir görüşme yapacağız" dedi. Yönetimin Sapara’nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmesi bekleniyor.

Karaman, Almanya’da sakatlığı nedeniyle tedavi gören Mark Janko ile resmi yazışmalar yaptıklarını da vurgulayarak, "Sözleşmesi bulunan her futbolcumuz bizim için değerlidir. Janko ile de resmi yazışmalar yapıyoruz. Durumunu takip ediyoruz" dedi. Karaman, Sol Bamba ve Zokora’nın da henüz aramadığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler