Karaman futbolcular hakkında konuştu

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, Davraz kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  Kampa katılmayan futbolcular hakkında bilgi veren Karaman, şöyle konuştu: “Katılmayan oyuncularla ilgili Yasin’in iki gün izni var iki gün sonra ar

Karaman futbolcular hakkında konuştu
Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, Davraz kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 
 
Kampa katılmayan futbolcular hakkında bilgi veren Karaman, şöyle konuştu: “Katılmayan oyuncularla ilgili Yasin’in iki gün izni var iki gün sonra aramızda olacak. Henrique’nin kendine göre mazereti var. Brezilya’daki olaylarla ve pasaportuyla ilgili sorun olduğunu ifade etti. Akşam aramıza katılacak. Janko da, son oynadığı milli maçla ilgili bir sakatlığı olduğunu ve bu sakatlığını Almanya’da doktoruna kontrol ettirdiğini söyledi. Kısmi kas yırtığı olduğunu belirtti. O da öyle bir mazeretle iki hafta tedavisinin duracağını ifade etti.”
 
 
Zokora ve Sol Bamba’nın kampa mazeretsiz katılmayışı nedeniyle noter tespiti yaptırdıklarını da ifade eden Karaman, “Zokora’nın ve Bamba’nın her hangi bir mazeret üretmeksizin kampımıza katılmadığını söyleyeyim. Biz empati yapmaya çalışıyoruz, yakın bir zamanda milli maç yaptıkları için. Ancak sonuçta Trabzonspor Kulübü’nün oyuncuları ve buradan para kazanıyorlar. En azından bu kulüp ve camia, somut bir şekilde dönüşle beraber gerçekçi bir açıklama bekler bu arkadaşlarımızdan. Şu ana kadar bize her hangi bir şekilde ulaşmaları yok” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor