Karaman: Biz kazanacağız!

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, maç öncesi yayıncı kuruluş Lig TV’ye maça ilişkin açıklamalarda bulundu.Karaman, Trabzonspor’un sahaya her zaman kazanmak için çıktığını belirterek, "Her hafta kazanmak için bir kadro yapıyoruz özellikle bu haft

Karaman: Biz kazanacağız!

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, maç öncesi yayıncı kuruluş Lig TV’ye maça ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karaman, Trabzonspor’un sahaya her zaman kazanmak için çıktığını belirterek, "Her hafta kazanmak için bir kadro yapıyoruz özellikle bu haftaya özel bir şey değil. Moralle ilgili hiçbir sıkıntımız yok evet ciddi bir üzüntü yaşadığımız gerçek şampiyonlar liginden elendiğimiz için ama bu dünyanın sonu değil UEFA Avrupa Ligi'ne kaldık ve adımıza yakışır bir mücadele vereceğiz inşallah" dedi.

Karaman, "Karşımızda Fatih Terim gibi önemli bir isim var. Kendisi saygın bir isim takımı da iyi takım, güzel bir maç olacak ama biz kazanacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor