Karadenizspor galibiyeti kaçırdı

TFF 2. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Kırşehirspor ile 3-3 berabere kalan Trabzon Karadenizspor'da, kulüp başkanı Hüseyin Örs, uzatma dakikalarında yedikleri golle galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi. Örs, geçen hafta Çorum deplasmanında 3

Karadenizspor galibiyeti kaçırdı

TFF 2. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Kırşehirspor ile 3-3 berabere kalan Trabzon Karadenizspor'da, kulüp başkanı Hüseyin Örs, uzatma dakikalarında yedikleri golle galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Örs, geçen hafta Çorum deplasmanında 3 puan kaybettikleri için Kırşehir deplasmanına 3 puan için gittiklerini belirterek, ''Kırşehirspor karşısında galip gelerek, bir önceki hafta kaybettiğimiz 3 puanı telafi etmenin yanında zirveye ortak olduğumuzu da göstermek istiyorduk'' dedi.

Kırşehirspor karşısında 2 kez öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadıklarını ifade eden Örs, ''Tam '3 puanı kazandık' derken, uzatma dakikalarında 90+4'te yediğimiz golle berabere kaldık. Galibiyeti kaçırdığımız için çok üzgünüz'' diye konuştu.

İki haftada çok önemli 5 puan kaybettiklerine dikkati çeken Örs, ''Kırşehirspor karşısında galip gelmeyi başarabilseydik ilk 3 takım arasına girmek için avantaj yakalayacaktık, ancak büyük bir fırsat teptik. Bu hafta çarşamba günü sahamızda oynayacağımız Pursaklarspor maçı var. Bu maçtan alacağımız galibiyetle tekrar çıkışa geçmek istiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler