Karadeniz'de Off-Road nefes kesti

 Ünye Yunus Emre Off-Road Derneği tarafından organize edilen ve Karadeniz'de bulunan 8 Off-Road derneğinin katıldığı gösteri ayakta alkışlandı. Ünye ilçesi İnkur beldesi Çet Dağı'nda bir araya gelen Off-Road kulübü üyeleri, burada düzenledikleri etkinlerl

Karadeniz'de Off-Road nefes kesti

 

Ünye Yunus Emre Off-Road Derneği tarafından organize edilen ve Karadeniz'de bulunan 8 Off-Road derneğinin katıldığı gösteri ayakta alkışlandı. Ünye ilçesi İnkur beldesi Çet Dağı'nda bir araya gelen Off-Road kulübü üyeleri, burada düzenledikleri etkinlerle bu alana piknik yapamaya gelenlere güzel ve zevkli anlar yaşattılar. 600 metrelik engebeli arazide yarışan araçların yarışlarını Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Emniyet Müdürü Ömer Akar, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Koçdemir, Ünye Çimento Genel Müdürü

İbrahim Keretli, İnkur Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, Ünye Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek ve piknik yapan vatandaşlar nefeslerini tutarak izledi. 

Bu tür organizasyonların bundan böyle devam edeceğini söyleyen Ünye Yunus Emre Off-Road Dernek Başkanı Alper Selim Argan, "Bugün burada Karadeniz bölgesinden gelen Off-Road gönüllüleri ile bir araya gelerek kendi aramızda bir etkinlik yapalım istedik. Amacımız güzel bir hafta sonu geçirmek" dedi. 

Yarışmalarda iki araç ilk turda arızalanınca yarışı bitiremezken iki araçta su dolu kanalı çıkamayarak iş makinesi yardımı ile yarışı bitirmek zorunda kaldı. Yapılan etkinler sonunda Artvin'den gelen Ardeşen Off-Road kulübünden Mustafa Akkanca ve Ahmet Nebioğlu birinci, Ordu Off-Road Spor Kulübü'nden Aladdin Yıldırım ve Özay Aksu ikinci, yine Ordu Off-Road Spor Kulübü'nden Turgut Karapestil ve Erol Eyüpoğlu üçüncü oldu. Dereceye girenlere çeşitli kupalar verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor