Karadeniz Basketbol Şampiyonası başladı

 Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen Karadeniz Bölgesi Basketbol Şampiyonası, 9 takımın katılımıyla Çorum'da başladı. Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen ve Pazar günü sona erecek organizasyonda, Amasya Osman Yıldırım Öz

Karadeniz Basketbol Şampiyonası başladı

 

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen Karadeniz Bölgesi Basketbol Şampiyonası, 9 takımın katılımıyla Çorum'da başladı.
 
Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen ve Pazar günü sona erecek organizasyonda, Amasya Osman Yıldırım Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Düzce Kardelen, Giresun Özel Sporcular, Giresun İş Okulu, Ordu Özel Sporcular, Samsun Zafer İş Okulu, Samsun İlk Umut, Sinop İş Okulu ve Zonguldak Özel Sporcular takımları mücadele edecek.
 
TOSSFED İl Temsilcisi Selami Bolat,yaptığı açıklamada, 7 ilden 9 takımın mücadele ettiği şampiyonada, A grubunu ilk sırada bitiren takımın Türkiye Şampiyonasında, B grubunu ilk sırada bitiren takımın ise federasyon kupasında mücadele etmeye hak kazanacağını söyledi.
 
Diğer bölge şampiyonalarının da bu ay içerisinde, çeşitli kentlerde yapılacağını ifade eden Bolat, "Yaş sınırı ve cinsiyet ayrımının olmadığı şampiyonalarda takımlar, engel düzeyi ve performanslarına göre iki guruba ayrılıyor. Özel sporcular olduğu için temel basketbol kurallarının yanında özel oyun kurallarına göre oynanan maçlarda ayrıca milli takıma da sporcu seçiliyor" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor